2013. január 25., péntek

DVD Trükkös fiúk (borító nélkül) - Jelenlegi ára: 500 Ft

Eredeti lemez
 
Szinkronizált
Tartalom:
A profi szélhámosok többnyire a világ legmagabiztosabb fickói. Ezzel szemben Roy bár mestere szakmájának annyi neurózissal, pszichózissal, frusztrációval és rossz szokással van felszerelve, amennyi egy egész idegosztálynak is elég lenne. Napokig nem megy az utcára, kizárólag tonhalkonzerven él, erősen tikkel, és egészségtelenül vonzódik a makulátlanul tiszta szőnyegekhez. Pszichológusa különös kúrát eszel ki számára: megkeresi Roy tizenhat éves lányát, akit Roy még sosem látott. Az édes kis fruska beviharzik, mindent felforgat maga körül, felkavarja apja eddig szigorúan rendszerezett életét, és a végén még le is leplezik. Aztán ráveszi, hogy tanítsa őt is meg a szélhámosság trükkjeire. A magának való férfi egyre több titkát árulja el a lánynak. Míg el nem indulnak az első nagy közös bevetésre...
A lemezt videotékából vásároltam meg.
A kép csak illusztráció, a DVD-hez nincs borító.
 
 
Kedves Érdeklődő!
Szépen kérlek a termékeimmel kapcsolatos kérdéseidet legyél szíves még licitálás előtt feltenni!
Minden kérdésre igyekszem a legrövidebb időn belül kimerítően válaszolni.  Licitet viszont nem törlök, és azt, aki a megnyert terméket nem veszi át (vagy legalább az értékét nem vásárolja le) negatívval értékelem.
Kérlek tehát, csak akkor licitálj a termékemre, ha biztos vagy benne, hogy szükséged van rá.  
A fentiek nem vonatkoznak arra az esetre, hogy ha az átvételnél olyan hibát találsz a termékben, melyre az aukció kiírásánál esetleg elfelejtettem felhívni a figyelmet. Iyen esetben természetesen következmények nélkül elállhatsz az üzlettől.
Ajánlom figyelmedbe az "Ismerj +" oldalamat is, ahol, sok fontos információt szerezhetsz rólam, és termékeimről.
Megértésedet köszönöm!



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2013-02-14 08:04
. DVD Trükkös fiúk (borító nélkül) - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése