2013. január 30., szerda

Elektromos seprő FG - újszerű - Jelenlegi ára: 5 050 Ft


FG electromos seprű - újszerű
Sepregessen hajlongás és szemétlapátolás nélkül a vezeték nélküli seprőgéppel!
Az FG-electronics "Swivel Sweeper" vezeték nélküli seprőgéppel könnyen és hatékonyan felsepregetheti az egész lakását anélkül, hogy nehéz takarítógépet hurcolna mindenhova, és a gép kábeleiben bukdácsolna!
Az elektromos seprű feltölthető akkumulátorral működik, ami a készülék nyelén helyezkedik el, így nem kell hosszú vezetékekkel bajlódnia. A készülék feje 360°-ban képes elfordulni, és nagyon lapos, így minden eldugott sarokba befér.  
Az elektromos seprőgép 4 oldalon elhelyezett forgó keféi segítségével villámgyorsan, minden oldalról felszedi a szemetet,  az elszóródott morzsát, a gombostűket, apró ételmaradékot, de a hajszáalakat és a kutyaszőrt is. A seprőgép számtalan felületen alkalmazható, legyen az padlószőnyeg, hajópadló vagy linóleum.
Az elektromos seprőgépet a háziasszonyok azért szeretik, mert hatékonyan, pillanatok alatt összeszedi a szemetet, csendes, energiatakarékos, kis helyen lehet tárolni, és onnan könnyen előkapható és üzembe helyezhető.  Kiváló takarítószerszám azokban a háztartásokban, ahol naponta többször is sepregetni kell, de a hagyományos seprővel nem elég hatékony a takarítás, a porszívót pedig körülményes naponta többször előszedni, és több energiát fogyaszt a kelleténél.
Az elektromos seprű előnyei:
vezeték nélküli seprőgép, amely újratölthető akkumulátorral működik
használható szőnyegen és kemény padlózaton is
feje 360 fokban körbeforog
4 oldalon elhelyezett forgó kefék
a seprőgép súlya csak 0, 9 kg
a lapos fej könnyedén befér a szekrények, ágyak alá
csúszótalpakon siklik, bármilyen felületen könnyedén mozgatható
a szennyeződések egy műanyag tartóba gyűlnek, ami könnyen üríthető



Jelenlegi ára: 5 050 Ft

Az aukció vége: 2013-02-18 22:15
. Elektromos seprő FG - újszerű - Jelenlegi ára: 5 050 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése